Ovatko varpaasi Keski-Uudellamaalla? Onko sinulla blogi, YouTube-kanava tai Instagram-tili, jota päivität säännöllisesti? Kiinnostuitko KUBLOsta?

Hae mukaan keskiuusmaalaisten sisällöntuottajien yhteisöön!

Keski-Uudenmaan blogit eli KUBLO toimii kahdeksan kunnan alueella keskisellä Uudellamaalla. KUBLO kokoaa yhteen Järvenpäässä, Keravalla, Tuusulassa, Nurmijärvellä, Hyvinkäällä, Mäntsälässä, Pornaisissa ja Sipoossa asuvat ja vaikuttavat bloggaajat, instagrammaajat ja tubettajat.

KUBLOn kautta tutustut ennen kaikkea oman kotiseutusi sisällöntuottajiin ja pääset keskustelemaan sekä jakamaan harrastukseesi liittyviä ajatuksia. KUBLOn Facebook-sivut sekä Instagram-tili tarjoavat tuottamillesi sisällöille paikallista lisänäkyvyyttä. 

Yhteisömme tärkeintä antia ovat vertaistuki ja samanhenkinen seura unohtamatta kuitenkaan paikallisten sisällöntuottajien ja vaikuttajamarkkinoinnin tunnetuksi tekemistä Keski-Uudellamaalla.

KUBLO on avoinna kaikille keskiuusimaalaisille sisällöntuottajille, jotka päivittävät omia kanaviaan aktiivisesti. Toiminnan tulee olla vakiintunutta ja säännöllistä. Edellytämme vain, että olet tuottanut sisältöjä noin vuoden ajan keskimäärin kerran viikossa.